torstai 7. maaliskuuta 2024

Miehitettyjen Alueiden Liitto ry ja Isänmaan Asialla ry: Europarlamenttivaaliehdokas tamperelainen moniosaaja Seppo Lehto kansakunnallinen valtiomies ilman miehittäjä-Ryssälle kumartelua Europarlamenttivaaliehdokas tamperelainen moniosaaja Seppo Lehto kansakunnallinen valtiomies ilman miehittäjä-Ryssälle kumartelua. Ole sinäkin ja valitse oikeita tavoitteita europarlamenttiin 2024. Sinivalkoinen sinimusta Suomi on miehittämätön Suomi, eikä mikään miehittäjä-Ryssän loisima jätesäkki.

Katso ja kuuntele Seppo Lehdon mietteet kommareista ja kaltaisistaa sinimusta liike tahoista yltä?

Https://Eurovaalivideo.blogspot.com

Miehitettyjen Alueiden Liitto ry ja Isänmaan Asialla ry: Europarlamenttivaaliehdokas tamperelainen moniosaaja Seppo Lehto kansakunnallinen valtiomies ilman miehittäjä-Ryssälle kumartelua. 

#Sinimusta #eurovaaliehdokas #ProNato #SeppoLehto moskovan oblasti nurin 7.3.2024 https://miehitettyjen-alueiden-liitto-ry.blogspot.com


Ole sinäkin ja valitse oikeita tavoitteita europarlamenttiin 2024. Sinivalkoinen sinimusta Suomi on miehittämätön Suomi, eikä mikään miehittäjä-Ryssän loisima jätesäkki.

Euroopan mittakaavassa moskovan terrori on vanhempaa ja numeerisesti laajempaa kuin islamisaatio, mutta moleemmat ehdottoman haitallisia alkuperäväestölle
https://Islamkriitikko.blogspot.com Seppo Lehto

Taustaa: 
YLE selvitti myös Suomen eduskuntaa ja hallitusta väkivallalla uhanneen viestin lähettäjän taustat.
Pakistanilaistaustainen mies on matkustanut Syyriaan syksyllä. Supo on siirtänyt uhkausviestin tutkinnan Lounais-Suomen poliisille.
Uhkausviestin mukaan "Seppo Lehto, Jussi Halla-aho ja kumppanit" ovat ensimmäisenä tapettavien listalla, kun islamilaiset taistelijat saapuvat Suomeen.

............

https://Sinivalkoinen-Suomi.blogspot.com/

...............................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti